Lulu Carter: Jag ångrar mitt beslut med bröstoperation

Jag såg nyligen artikeln om Lulu Carter och hennes ånger över att ha försökt förändra sina naturliga bröst på https://www.expressen.se/noje/lulu-carter-jag-angrar-min-brostoperation/. Oavsett om vi är kvinnor eller män så har vi alla rätt att tycka och leva som vi vill och följa våra egna drömmar.

Vi som bor på landsbygden har ibland en tendens att försöka passa in i samhället och anpassa oss till de normer som finns. Men det är viktigt att vi är stolta över vem vi är och inte låter oss påverkas av vad som är populärt. Det är viktigt att vi vågar stå för vem vi är.

Om vi ser på Lulus inlägg på Instagram så är hon öppen med sin ånger över att försökt förändra sina naturliga bröst med hjälp av en bröstoperation. Hon har fattat ett beslut som inte gjort henne lycklig. Jag tror att hon är ett bra exempel för oss andra att fundera över om de beslut vi fattar är rätt för oss. Om vi inte är 100 % säkra på det så ska vi ta oss tid att fundera och väga våra alternativ.

Jag vill inte göra en bröstoperation

Många av oss har också förändrat oss för att passa in, men jag vill inte göra en bröstoperation. Men, jag har själv gått ner i vikt för att bli som andra. Det slutade med att jag inte kände igen mig själv. Jag har insett att det viktigaste är att vi kan acceptera oss själva och älska oss själva som vi är. Vi ska inte försöka förändra oss för att passa in och bli accepterade.

Vi har alla olika förmågor och egenskaper som gör oss unika. Låt oss ta hand om den unika skönhet som finns inom oss och vara stolta över vem vi är. Vi ska inte låta oss påverkas av vad andra tycker. Vi ska ha modet att följa våra egna drömmar och leva det liv vi vill.

Låt oss ta Lulus inlägg som ett exempel på att vi ska vara ärliga med oss själva och våga följa vårt hjärta. Vi ska inte försöka förändra oss för att passa in, utan stå för vem vi är och följa våra egna värderingar.

Kommentarer är stängda.