Pärlor och smyckestillbehör

Tänk vad många olika typer av smycken du kan göra med hjälp av pärlor och smyckestillbehör. Det finns hur mycket som helst att välja bland på nätet till väldigt varierande priser och kvalitet. Om jag tänker tillbaka i tiden när jag själv var ganska ung så gillade jag redan då att göra egna smycken. Men det tråkiga på den tiden var att det knappt fanns någon variation när det gällde tillbehör för att göra egna smycken. I princip fanns det bara dom här plastpärlorna, som finns än i dag, och under en period vet jag att det kom något man kallade för discopärlor. Dessa var så vackra tyckte man för dom var glansiga till skillnad mot plastpärlorna och så hade man discopärlorna i håret vet jag.

Smyckestillbehör varierar

Just variationen när det gäller smyckestillbehör är väl den stora skillnaden idag jämfört med för 20-30 år sedan. Du kan tillverka så många olika typer av smycken med de smyckestillbehör som kan köpas på nätet och i butiker med pärlor. Panduro tror jag vara ganska tidiga just när det gäller smyckestillbehör och variation för där har jag själv köpt mängder med saker till mina egentillverkade smycken. Det går att göra massor av olika saker med hjälp av smyckestillbehör, det är verkligen bara din egen fantasi som sätter stopp för kreationerna.

Pärlor till armband & örhängen

Eftersom du numera även kan köpa själva hängena, alltså de som du sticker in i dina hål i öronen, så är det lätt att skapa egna örhängen med en berlock eller varför inte några fina pärlor. Särskilt om det går att få tag i sötvattenspärlor, då är det jättefint att göra både örhängen och armband i samma design. Det brukar vara väldigt populärt just med sötvattenspärlor, dom är inte heller så dyra men nästan lika vackra som äkta pärlor.

Kommentarer är stängda.