Det finns bra auktoriserade revisorer i Borås

Jag har märkt att många delar med sig av tråkiga erfarenheter på nätet, och visst det kan vara bra att få veta vilka företag som inte sköter sig och på vilka sätt de fallerar. Jag kan också vara ganska upprörd och förbaskad emellanåt men just idag tänkte jag att jag skulle berätta om ett företag som ger bra service och alltid levererar.

Min säkerhetsventil som håller ordning på mig

Det finns flera auktoriserade revisorer i Borås som jag har använt mig av genom åren, de flesta har varit helt okej, men ibland springer man på någon eller något som man bara känner att det klickar med från första stund. Ett av dessa möten för mig var med min nuvarande auktoriserad revisor i Borås. Från starten har jag haft en härlig kontakt med ”min” revisor i företaget och jag har både skrattat och gråtit under mina samtal, men alltid med bästa möjliga resultat för mitt företag. Flera gånger har de stoppat mig från att ta dumma beslut och lika många gånger har de haft tankar och idéer som fört mig framåt på sätt jag hade missat utan dem.

Vårda relationer är lika viktigt i företagandet som i privatlivet

Förhoppningsvis har du en lika bra revisor som jag har, annars tycker jag du skall ge KP revision en titt, kanske de kan vara lika bra för er som för mig. Hoppas ni överlevt dessa corona tider och är redo när det normala återkommer. Och glöm inte att prisa de som förtjänar det.

Kommentarer är stängda.