Blir ett besök till MC Team 1

Nu såhär i vårvädret vill man bara göra en sak, ta ut hojen ur garaget och köra några mil i slumpvis riktning. Problemet är att hojen min inte har sett en mekaniker på gud vet hur många år. Det är därför som jag är tvungen att ta in hojen på service. Jag har läst om MC Team 1 som ska vara bra på MC-service och kontroll av MC.

Medan jag är där funderar jag på att låta dem göra en så kallad Dynojetkontroll. I en sådan kontroll kan mekanikern kontrollera inställningar och korrigera dessa efter vad som passar bäst för den specifika hojen. På så sätt får man en hoj som presterar på topp. Har hört att de stora racingteamen använder sig av Dynojet före varje tävling, för att se till så att deras team vinner.

Medan jag får hojen besiktigad och korrigerad kommer jag fråga ifall det är möjligt att få köpa ett par nya sommardäck. De jag har på hojen nu är som sagt några år och är således alldeles förslitna.

Ska nu gå och ringa MC Team 1 innan de stänger för dagen. Förhoppningsvis får jag en tid någon gång i nästa vecka, eller i värsta fall innan maj månads slut. Önska mig lycka till.

Kommentarer är stängda.