Krisen drabbar näthandeln

Jag har precis läst en artikel på Svenska Dagbladet som handlade om krisen inom e-handeln. Artikeln, som hittades här: https://www.svd.se/a/EQXJ2K/nathandeln-i-kris-stor-risk-for-konkurser, som beskriver att det finns en stor risk för konkurser inom e-handeln, speciellt inom möbler och heminredning. Försäljningen har minskat med 30% sedan årsskiftet.

Som lantbrukare som bor på landsbygden är det här naturligtvis något som jag tar hjärtligt illa upp. Jag är själv en lojal och stadig kund till många e-handelsföretag, speciellt när det gäller heminredning och möbler. Det finns något särskilt med att kunna beställa en ny sak som kan göra hemmet lite mer levande som är så uppfyllande.

Jag har även följt med i den stora ökningen av e-handeln det senaste året, men det är tråkigt att se att sådana företag är i kris. Jag hoppas verkligen att de som drivs av passion och intresse för heminredning och möbler kommer att överleva. För många är detta deras liv och jag önskar dem de bästa.

Jag hoppas verkligen att vi kommer att se en uppgång i e-handeln snart igen, och att detta är bara en tillfällig nedgång. Jag ska hela tiden hålla ögonen på e-handeln, speciellt för möbler och heminredning. Jag kommer att fortsätta att stödja de små företag som jag kan, och hoppas att de kommer att överleva den här krisen.